Wil je zelf meer leren over het houden en kweken van vogels?

Wil je meer weten over kanaries?

Wil je meer weten over tropische vogels?

Wil je meer weten over cultuurvogels?

Wil je meer weten over kromsnavels?

Word dan lid van onze vereniging!!!

• Wat krijg je daarvoor?
  • Lidmaatschap van NBvV
  • Maandblad van betreffende bond
  • Clubavonden, elke 3e maandag per maand

Meld je aan of vraag informatie

Heeft u interesse om lid te worden van Vogelvereniging Venray, vul dan het inschrijfformulier in of neem contact op met onze penningmeester Richard Zwartkruis.

U kunt de volgende keuze maken uit de lidmaatschappen van Vogelvereniging Venray:

Volwaardig lidmaatschap:
Met een volwaardig lidmaatschap wordt u ook automatisch lid van de Nederlandse bond van Vogelliefhebbers .(NBVV) Van deze bond ontvangt u dan maandelijks het fraai in kleur uitgevoerd bondsblad ´´Onze Vogels ´´.
Als lid kunt u ringen bestellen via de ringencommissaris en deelnemen aan ledenbijeenkomsten, activiteiten en Tentoonstellingen .
De data van bijeenkomsten kunt u vinden op de agenda en activiteiten pagina op deze website . De contributie voor dit lidmaatschap is voor volwassenen € 35,00 per jaar.
Jeugdleden tot 18 jaar € 17,50.

Huislid Lidmaatschap
Als huislid bent u alleen lid van de vereniging en kunt u deelnemen aan de
ledenbijeenkomsten en de activiteiten.
De contributie voor dit lidmaatschap is voor volwassenen € 15,- en voor jeugdleden € 7,50.

De ledenvergaderingen vinden plaats in:

Café Back in Time
Mgr. Hanssenstraat 29